www.quiltateliervlijtigliesje.nl

De actiefste quiltwinkel van Nederland

Quilt Atelier Vlijtig Liesje

meisje met de parel

Open dag 3 sept 2016

Quiltrondvaart

1 oktober2016

Fotoalbum 11-10-2014

Fotoalbum 2-11-2013

voorwaarden

Nieuws

BOM

Quiltbee


Workshops

Tips & Trucs

Agenda

nieuwsbrief

Lessen

Contact vl

Nuttige Links vl

Sitemap


Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Kreamedia. Het is verboden materiaal 
van deze website te gebruiken of te reproduceren zonder vooraf schriftelijke toestemming van Kreamedia

Open dag

tips

contact

Contact vl Tips & Trucs Open dag 16 maart

workshop

lessen

BOM

quiltbee

rondvaart

Blog

agenda

Quiltrondvaart Quiltbee Workshops BOM Lessen Agenda

HOME

Quilt Atelier Vlijtig Liesje

webshop

Gastenboek     nieuwsbrief       webwinkel       contact         sitemap
nieuwsbrief Contact vl Sitemap 1 oktober2016. Fotoalbum 11-10-2014. Fotoalbum 2-11-2013. voorwaarden.


Quiltrondvaart op de Linge  

Algemene voorwaarden

Na aanmelding door opgave van naam en adresgegevens sturen wij u een bevestiging van uw aanmelding en vragen wij u €55,- per persoon over te maken, onder vermelding van rondvaart en naam persoon. Bij ontvangst van het bedrag is de reservering pas definitief.  Aanmelden en betalen kan eenvoudig via onze webwinkel onder kopje ‘rondvaart’.


De plaatsen worden gereserveerd op volgorde van binnenkomst van betaling, dus niet van aanmelding.

Bij meer aanmeldingen dan 70 personen, zullen we een tweede rondvaart overwegen op een nader te bepalen datum. Hierover wordt u automatisch geïnformeerd.


De boot is rolstoeltoegankelijk. Indien u een lichamelijke beperking heeft adviseren wij u dat vooraf door te geven, zodat wij een mooie plaats voor u kunnen verzorgen.


De rondvaart is niet uitsluitend voor quilters. Iedereen is van harte welkom, maar het thema van de dag staat wel in het teken van de quilt hobby, naast uiteraard het genieten van de prachtige omgeving en de rondvaart.


Er wordt gevaren met een gerenommeerd partyshipbedrijf met een ruime ervaring in georganiseerde reizen per boot.

Het arrangement omvat koffie of thee met vers gebak en een lunch met een drankje. Overige consumpties zijn voor eigen rekening en eenvoudig te verkrijgen aan boord. Toilet, invalidentoilet en garderobe zijn aan boord aanwezig.


Tot zes weken voor de afvaart, krijgt u bij annulering 50% van de arrangementsprijs retour gestort. Daarna is annulering niet meer mogelijk. Wel kunt u iemand anders in uw plaats laten meegaan.  


Indien u een annuleringsverzekering heeft afgesloten kunt u uw reis annuleren tot 5 dagen voor de afvaart met restitutie van het volledige bedrag (ex. verzekeringspremie). Daarna is annulering niet meer mogelijk. Een annulerings-verzekering kan alleen worden afgesloten bij aanmelding en kost € 2,50 pp.


Kreamedia is niet aansprakelijk voor schade aan goederen en personen en/of diefstal van eigendommen of andere zaken tijdens het dagarrangement. Deelname aan de rondvaart geschiedt geheel op eigen risico van de deelnemer.

Kreamedia behoudt zich het recht voor om af te wijken van het type boot of de opstapplaats. Bij onvoldoende deelnemers heeft Kreamedia het recht om het evenement te annuleren. In dit geval zal het volledige bedrag worden teruggestort.


Door aanmelding aan de rondvaart en betaling van de deelnamekosten verklaart u zich akkoord met deze algemene voorwaarden.

Download voorwaarden